Wie is PmH?

Proximus Media House (PmH) is de nieuwe naam van Skynet iMotion Activities (SiA) dat werd gecreëerd in 2005 bij de lancering van Proximus TV.

PmH maakt deel uit van de Proximus groep en is de entiteit die zich bezig houdt met de realisatie, productie, aankoop en exploitatie van audiovisuele content. Deze content wordt aangeboden via het Proximus platform en uitgezonden op haar eigen zenders die exclusief zijn voor het Proximus TV platform.

Productie en uitzending van oa Belgisch en Internationaal voetbal, worden door PmH verzorgd. Ook de exploitatie en promotie van de content in de “Video op Aanvraag” catalogus behoren tot de kerntaken van dit innovatieve en dynamische Proximus groep filiaal.

PmH verzorgt ondertussen meer dan 700 live sportwedstrijden per jaar en zendt uit via 3 lineaire TV kanalen (Proximus Pickx Live, Pickx+ en Proximus Sports). Ook de Video on Demand catalogus met meer dan 2000 films wordt door PmH beheerd. Dit alles in de twee landstalen.

 

Proximus Pickx Live

Proximus Pickx Live is de vitrine van het Sport, Entertainment & Muziek aanbod van Proximus.

Proximus Sports

Proximus Sports zendt het nationale en internationale sportaanbod van Proximus uit.

Pickx+

Pickx+, een nieuwe exclusieve zender waarmee je de strafste emoties beleeft. Je bekijkt als eerste (inter)nationale films, topreeksen en docu’s.